Så attraherar du nya talanger i verksamheten

Mobiler
Tekniska lösningar
Digitala verktyg


Den 29 september anordnade vi ett välbesökt webbinarium där vi - Lin Education och Xllnc - tillsammans med Universal Avenue, presenterade ett nytt sätt att tänka vad det gäller anskaffandet av telefoner, datorer, surfplattor eller t.o.m hemmakontor för organisationer. Vi riktar oss både till den offentliga och privata sektorn med detta erbjudande.

"Ditt val" är kort förklarat att medarbetaren väljer det verktyg som han eller hon arbetar mest effektivt med. Vi tar ett exempel.

Er organisation behöver utrusta varje medarbetare med en telefon. Men då väljer säkert alla iPhone 11 pro max eller en Galaxy Note20? Nja, det kanske de gör men då får man betala en liten mellanskillnad själv. Som organisation/företag/kommun/region så sätter ni en månadskostnad för telefonen. Denna månadskostnad täcker den eller de standardmodeller som ni anser vara ett minimum i er verksamhet. Sedan kan då medarbetaren själv välja en annan telefon om så önskas, men genom att det sker ett automatiskt löneavdrag på mellanskillnaden. När avtalstiden för telefonen går ut väljer medarbetaren eller er organisation att köpa loss verktyget för det marknadsvärdet som är aktuellt just då. Alternativt så tar vi och återvinner telefonen och ni får en tillbaka restvärdet för att sedan använda till nästa telefon. Det vill säga cirkulär ekonomi på riktigt.

Förutom den cirkulära ekonomin så får ni koll på alla era tillgångar i form av telefoner, datorer, hemmakontor m.m. Ni sätter standarden, men medarbetar väljer detaljerna. Detta skapar nöjdare och mer effektiva medarbetare.

Titta gärna på webinaret så får du en bättre bild på processen. Om du har frågor, så hjälper jag dig gärna.

// Sami Kurula, pedagogisk processledare
sami.kurula@lineducation.se

Sami Kurula

Sami arbetar som Team leader och pedagogisk processledare på Lin Education. Sami är en av Sveriges främsta vad det gäller digitala ekosystem i kommun och skola. Som handhavande expert och strategisk ledare i de största städernas och kommunernas implementeringar har han god koll på vilka som är de faktiska framgångsfaktorerna. 

Andra artiklar:

Oct 12, 2020

Vår idé är uppdelad i tre, 40 – 20 - 40

Läs mer

Oct 8, 2020

Så attraherar du nya talanger i verksamheten

Läs mer

Oct 4, 2020

Tech Solutions informationsbrev

Läs mer

Effektivt lärande med E-learning

Läs mer

Sep 28, 2020

Formativt ledarskap i en digitaliserad värld

Läs mer

Sep 7, 2020

Snabbtest: Digitalisering av nationella proven

Läs mer

Sep 1, 2020

Digitaliseringen av nationella proven, en del av arbetet med nationella digitaliseringsstrategin

Läs mer

Aug 24, 2020

Digitaliseringen av nationella proven, var börjar man?

Läs mer

Aug 10, 2020

Så prioriterar du rätt efter semestern

Läs mer

May 4, 2020

Enström och Gausel snackar Showbie

Läs mer
Fyll i din e-post så missar du inte våra nyheter och event!