Event
Verktyg
Erbjudanden

Här har vi valt ut några av de produkter vi jobbar med och som kan göra en skillnad i klassrummet! Allt ifrån produkter som gör det kul att lära ut programmering till smart förvaring som även laddar era digitala verktyg.Logga in i vår webshop eller ansök om ett konto för att se vårt sortiment och beställa.

Våra erbjudanden

Vi hjälper dig

Skolan digitaliseras i allt snabbare takt vilket kan vara en utmaning för många skolor. Lin Education hjälper idag hundratals skolor runt om i Sverige med helhetslösningar kring pedagogik och digitala verktyg.

Sedan starten 2009 har vi på Lin Education specialiserat sig på att vara Sveriges främsta leverantör av digitala verktyg till skola. Idag levererar vi närmare 100.000 verktyg om året och har egna verkstäder, skadereglerare och logistikteam som ser till att förenkla din vardag som beställare.

Chromebook Lenovo N23 Yoga

Lenovo N23 Yoga är med sitt ruggade yttre byggd och anpassad utifrån skolans krav på Hållbarhet och funktionalitet. N23 Yoga erbjuder en smidig 2-i-1 lösning med 360 graders gångjärn, touchskärm och möjlighet att installera appar från Google Web Store.

 • Mediatek MTK 8173C quad-core processor
 • Vridbar IPS HD touchskärm
 • 4 GB RAM, 32 GB flashminne, WiFi-ac
Funktionsförsäkring *Allriskförsäkring **

Stöttålig väska
Stöldskyddsetikett
Kemikalieskatt

Pris: från 110kr/mån

Ipad
Wi-Fi 32GB

Lätt, tunn och helt fantastisk. iPad sätter otrolig datorprestanda med en fantastisk Retina display och avancerad iOS 10 rätt i dina händer.

 • 9.7" Retina touchskärm
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • WiFi, Touch ID
Funktionsförsäkring *Allriskförsäkring **

Stöttålig väska
Stöldskyddsetikett
Kemikalieskatt

Pris: från 110kr/mån

PC
Lenovo TP13

ThinkPad 13 skapar en god balans mellan mobilitet och produktivitet för både yrkesverksamma, studerande och utbildningsspecialister. ThinkPad 13 är extremt bärbar med en vikt på 1,44 kg och bara 19,1–19,8 mm tunn. Med upp till 11-timmars batteritid så har den tillräckligt mycket laddning för att klara sig genom skoldagen.

 • i3-7100U, 4GB, 180GB SSD
 • 13.3" FHD IPS
 • Windows 10 Pro
Funktionsförsäkring *Allriskförsäkring **

Stöttålig väska
Stöldskyddsetikett
Kemikalieskatt

Ring för pris

Chromebook
HP x360 11 Education Edition

HP Chromebook x360 11 Education Edition är en tålig, flexibel Chromebook med 360 graders gångjärn, touchskärm och dubbla kameror för att kunna utforska omgivningen. Apollo Lake baserad Intel Celeron N3350, optimerad för appar från Google Web Store.

 • Apollo Lake baserad Intel Celeron N3350
 • Vridbar IPS HD touchskärm
 • Upp till 8GB av DDR4 RAM minne och 64GB SSD
Funktionsförsäkring *Allriskförsäkring **

Stöttålig väska
Stöldskyddsetikett
Kemikalieskatt

Ring för pris

Loops

I snart fem års tid har vi på Lin tagit ett krafttag om den svenska läromedels­marknaden genom att med dåvarande plattformen På Riktigt ha skapat ett nytt sätt att se på distribution, konsumtion och produktion av digitalt läromedel. Tack vare all feedback från kunder - och genom vår egen drivkraft av att hela tiden vilja utveckla oss - kommer vi till hösten att lansera Loops. Läs mer tolkning av digital innehållsproduktion här:

https://loops.education


Pris: 200kr/anv och år

Pluttra

Ett välutvecklat och säkert dokumentationsverktyg för förskolan. Som förskolechef kan du enkelt följa din verksamhets planering, dokumentation och utveckling. Plattformen ger dessutom vårdnadshavaren ett fönster in i barnens dag på förskolan som visar barnets lärande, lek och utveckling.

http://lineducation.se/pluttra


Pris: 50kr/barn och termin

Lock N Charge Joey cart

Joey 30 Cart kan förvara nästan alla slags enheter i facken, såsom bärbara datorer, surfplattor, iPad- eller Chromebook-modeller med en skärmstorlek på max 15″ – med eller utan fodral.

Joey 30 Cart laddar flera enheter och har en liten miljöpåverkan. Den är enkel att hantera och har en toppmatad design så att enheterna kan nås snabbare, enklare och av flera användare i taget.

Ring för pris

Lock n Charge Carrier 30

Laddvagn på hjul med mjukstängande skjutlock för att förvara upp till 30 tablets eller laptops tryggt och säkert i behändigt korgsystem.

15 900 kr

Lock n Charge CarryOn

Mobil laddningsstationen för att  ladda, förvara och ta med dig upp till fem iPads eller andra surfplattor.

Pris: 2 899 kr

Google Creative Apps

För att förenkla multimodalt lärande så har Google tagit fram Creative Apps Bundle som består av tjänsterna Soundtrap, Wevideo och Explain Everything. Med dessa kreativa applikationer kan du och dina elever arbeta med ljud, bild och film. I alla ämnen, oavsett vilken digital pryl som du använder. 

Pris: från 108kr/anv och år

Disclaimer: Finansiell Leasing, 36 månader, tre års reklamationsrätt, 36 månaders allriskförsäkring och funktionsförsäkring ingår i priset.

Vill du beställa eller har du några frågor?

Du beställer lättast genom att ringa vår kundansvarige projektledare på nummer 0709-258593 eller skicka ett email till friskola@lineducation.se.

*Lin Education Funktions­försäkring

Lin Education Funktionsförsäkring träder i kraft från och med månad 13 efter den dag då det försäkrade objektet enligt låneavtalet utkvitterades av användaren eller dennes målsman och gäller för försäkringsperiod enligt valt alternativ, dock maximalt 48 månader. Försäkringen omfattar dessutom transportkostnader för skador som inträffar månad 1-12. Försäkringen gäller för fysisk skada på försäkrat objekt genom en plötslig och oförutsedd inifrån kommande händelse, så kallad maskinskada, som påverkat objektets användbarhet och som medför att det försäkrade objektet minskat i värde

**Lin Education Allrisk

Lin Education Allrisk är en försäkring som gäller för IT-utrustning som är köpt eller leasad från Linfre Education. Försäkringen täcker inifrån och utifrån kommande fysiska skador på, eller stöld/förlust av det försäkrade objektet genom en plötslig och oförutsedd kommande händelse. Försäkringen gäller i hela världen, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Har du frågor?
No items found.