Event
Event
Lins förskoledag

Lin Education anordnar en dag i berättandets tecken för er som arbetar inom förskola. Med oss har vi ingen mindre än Katrice Horsley!

Event
Lins förskoledag

Lin Education anordnar en dag i berättandets tecken för er som arbetar inom förskola. Med oss har vi ingen mindre än Katrice Horsley!

Kommande tillfällen
Inga kommande tillfällen

Anmälan för tillfället avstängd

Återkom gärna vid ett senare tillfälle

Nyhet!
Boka här

Begränsat antal platser. Anmäl dig nu!

Begränsat antal platser. Anmäl dig nu!

Stockholm och Malmö blev inställda p.g.a. sjukdom. Vi är hemskt ledsna över detta men dagen i Göteborg kommer att genomföras som planerat!

Katrice Horsley är en prisbelönt storyteller som använder berättandet som språngbräda i sitt arbete med individer, grupper och organisationer. Som ett resultat av över 25 år i berättande- och konsultbranschen har hon skapat ”Narrative4Change”. Katrice inspirerar och använder berättandets kraft som verktyg i utforskandet av många olika typer av frågor och känslor. Oavsett om de ligger på grupp-, organisations- eller individnivå. Berättandet ligger oss nära till hands, är lätt att ta till sig, och är det huvudsakliga sättet på vilket vi skapar förståelse för oss själva och vår omvärld.

Katrice använder storytelling som verktyg för att göra det möjligt för människor att göra skillnad i sina organisationer, samhällen och för sig själva. Katrice kopplar ny forskning inom neurovetenskap till sin metodik, och har utformat och levererat utbildningar och workshops för en rad internationella och nationella organisationer, inklusive British Heart Foundation, Röda Korset och British Council.

Christine Löthman arbetar som pedagogisk processledare på Lin Education. Christine har en bakgrund som förskollärare och utvecklingspedagog.

I förskolans används skapande verksamhet som ett stöd i lärandet. Omsätt din berättelse till film där skapandet får stort utrymme. Dela dina historier med andra och arbeta kollektivt! Christine kommer visa på exempel där man med enkla appar kan skapa liv i sin berättelse. 

Med oss har vi också ett antal leverantörer som visar sina senaste produkter för förskola.

Pris för hela dagen är endast 480 kr per person. Fika och lunch ingår.

Har du frågor?
Anmälan