Event
The future of #EdTech

Välkommen till en förmiddag fylld av omvärldsanalys, framtidsspaningar och inspiration för dina digitala förändringsprocesser!

Event
The future of #EdTech

Välkommen till en förmiddag fylld av omvärldsanalys, framtidsspaningar och inspiration för dina digitala förändringsprocesser!

Kommande tillfällen
Inga kommande tillfällen

Anmälan för tillfället avstängd

Återkom gärna vid ett senare tillfälle

Kostnadsfritt
Boka här

Boka din plats idag!

Kostnadsfritt
Anmälan

Boka din plats idag!

Kostnadsfritt
Boka här

Välkommen

till en förmiddag fylld av framtidsspaningar och inspiration för dina digitala förändringsprocesser! Tillsammans med tongivande företagsprofiler delar vi på Lin Education med oss av de trender vi tror kommer att genomsyra affärsklimatet inom edtech framöver samt fördjupar oss i omvärldsanalys i och kring EdTech-industrin

Tillsammans resonerar vi kring frågor som; hur skapas den ultimata lärande organisationen? Hur mår EdTech-branschen idag? Vad driver svenska startups inom EdTech-sektorn och vad krävs för att bli framgångsrik? Är framtiden ljus eller sätter strukturella och mentala hinder käppar i EdTech-hjulet, och vad skiljer de lyckade projekten från de mindre lyckade?

Ju större digital mognad desto bättre affärsbeslut, produktnyheter och nöjdare kunder. En solid kompetensutvecklingsstrategi lyfter alla organisationer, vi visar hur du lyckas med din verksamhetsutveckling med hjälp av kraften i digitalisering.

Förmiddagen bjuder på intressanta case, inspirationstalare och mingel samt ger dig chans att ta del av olika perspektiv som inspirerar och bjuder in till samtal kring hur vi stärker nyttan för både kund och medarbetare genom ett lärandemindset i kombination med digitala verktyg och resurser. 

INSPIRATÖRER

Culture, Leadership and Organisational Development - Nick Daking, Nordea Nick jobbar med förändringsledning, organisation och ledarskap med fokus på frågan om hur vi på bästa sätt organiserar och leder i tid av högt förändringstryck. TIllsammans med Nick undersöker vi vad skolan kan lära av näringslivet och tvärtom?

We are fucked - Jannie Jeppesen, Swedish Edtech Industry Jannie är VD på Swedish Edtech Industry, branschorganisationen för edtechbolag. Utbildningssystemets digitalisering och förändringsarbete har varit en röd tråd för Jannie både som lärare, rektor och konsult inom digital kompetens och digitalisering av utbildning. Jannie har talat på flera stora internationella konferenser om förändringsledarskap för skolledare och under de senaste åren alltmer intresserat sig för näringslivets och offentlig sektors utmaningar gällande kompetensförsörjning och innovationskultur.

Är din organisation redo för dialogbaserat digitalt lärande? - Karl Alfredsson, Lin Education Karl är Vice VD på Lin och hjälper skola och organisationer i sin digitala transformation gällande lärande i strategi, produkter och tjänster. Karl jobbar idag främst som strategisk rådgivare till ledare i organisationer kring hur de kan flytta sina processer från analogt till digitalt, och från fakta till förståelse.

PROGRAM

07.30-08.30 Välkommen på frukost

08.30-08.40 Moderator Martin Johansson från Lin Education öppnar upp förmiddagen

08.40-09.55 Block 1 - Lyssna till våra inspirationsföreläsare

09.55-10.35 Kaffepaus

10.30-11.30 Block 2 - Erfarenhetsutbyte och frågestund. Vi delar upp oss i fyra olika grupper utifrån föreläsarna. Du väljer själv vilken du vill delta i.

11.30 Lunch

Med reservation för ändringar i programmet.

Har du frågor?
No items found.
Fyll i din e-post så missar du inte våra nyheter och event!