Event
VUC Syd

Följ med oss på en upplevelse till Danmark. Få inspiration och en glimt av digitaliseringens positiva effekter.

Event
VUC Syd

Följ med oss på en upplevelse till Danmark. Få inspiration och en glimt av digitaliseringens positiva effekter.

Kommande tillfällen
Inga kommande tillfällen

Anmälan för tillfället avstängd

Återkom gärna vid ett senare tillfälle

Fullbokat
Boka här

Datum: 22 - 25 jan. 2020
Pris: 17 900 kr (del i dubbelrum)
Enkelrumstillägg: 4500 kr

Fullbokat
Anmälan
Fullbokat
Boka här

Digitaliseringens positiva effekter

VUC Syd ligger i Haderslev, Danmark och är ett utbildningscentrum för vuxna. De har tagit ett rejält digitaliseringskliv för att möta sina elevers behov. En effekt av det är arbetet i inlärningszoner och papperslösa klassrum. 

Huvudtanken bakom VUC:s strategi och en fullständig omvandling av den traditionella inlärningsmiljön, är att deras studenter måste vara aktiva producenter av sitt eget lärande. De har med sin innovativa lärmiljö lyckats attrahera studenter som har haft svårt att klara det traditionella skolsystemet, behålla dem och hjälpa dem vidare i sin utbildning. Resultatet är att VUC Syd sedan 2010 har sett fördubbling av antalet studenter som fortsätter sin utbildning efter VUC. 

Detta är en anmärkningsvärd utveckling som kan förklaras med förnyelse av undervisningsmiljö, innovativ pedagogik och digitalisering. Nu har du och dina kollegor chansen att ta del av deras resa. Följ med oss på en upplevelse till Danmark. Få inspiration och få en glimt i digitaliseringens positiva effekter.

Har du frågor?
No items found.
Fyll i din e-post så missar du inte våra nyheter och event!