Lin Remote

Att undervisa online

Vi vet att många av våra kunder just nu arbetar intensivt med att förbereda sina verksamheter för att kunna hantera elevernas lärande även om skolorna tvingas stänga. Vi har skapat en hemsida där vi delar med oss av våra erfarenheter och tankar kring att undervisa online.

Lin Remote

Att idag föra resonemang kring distans- och fjärrundervisning känns kanske mer aktuellt än vad det gjorde för bara någon månad sedan. Vi står inför ett läge där fler och fler undersöker möjligheter att undervisa online på grund av Covid-19. På flera platser runt om i Europa stängs skolor under en period för att undvika smittspridningen. Agerande och konsekvenser går snabbt och nu är detta verklighet på många skolor även i Sverige. Det är ett scenario som naturligtvis inte är önskvärt men högst realistiskt.

Det finns ett par saker som kan vara bra att ha koll på för att undervisningen online ska fungera så bra som möjligt. Vi har byggt en site som heter Lin Remote där vi samlar våra bästa erfarenheter kring online- & fjärrundervisning. På hemsidan kan du hitta filmer och tips för alla inom skolan. Material och uppdateringar kommer att ske löpande.

Ta mig till Lin Remote

Onlineundervisning - Skräddarsytt efter era behov

Det kan vara så att man kan behöva skräddarsytt stöd med onlineundervisning för din kommun, skola eller digitala ekosystem. Och framförallt kanske man inte hinner eller har resurser att ta fram det snabbt. Det hjälper vi er gärna med!

Fyll i din e-post så missar du inte våra nyheter och event!