Event
Vår idé
Vi gör skillnad!

Vi brinner för att göra skillnad för svensk skola. Hur framgångsrikt en skolas digitala utvecklingsarbete blir beror på hur väl delarna Verktyg, Innehåll och Pedagogik samspelar. Dessa tre delar präglar allt vi gör.

Pedagogik som förenar

I ett ständigt föränderligt landskap av tekniska verktyg har pedagogiken aldrig varit viktigare. Pedagogiken är limmet som binder verktyg och innehåll samman och skapar meningsfulla, utvecklande och intressanta lärprocesser.

Innehåll som påverkar

Med en stark förankring i skolans och förskolans verksamheter, i samarbete med verksamma pedagoger, utvecklar vi digitala plattformar, appar, dokumentationsverktyg och lärmiljöer som bidrar till att skapa meningsfulla lärprocesser.

Verktyg som möjliggör

Som marknadsledande med över 200 000 barn och unga som använder verktyg från oss, har vi en djup förståelse för vad verktygens roll spelar i ett större ekosystem av pedagogik och innehåll.

Vi kallar det Ekosystem

Alla delar i en digital lösning för skolan måste samspela och tillsammans utgör de ett ekosystem för lärande som bidrar till att man på ett riktigt sätt får digitala verktyg att göra en skillnad som gör en skillnad i skolan.

Digital mångfald

Det är en demokratisk rättighet att gå ur skolan med förståelse för vårt digitala samhälle och lära sig att hantera digitala verktyg och innehåll på ett utvecklande, praktiskt, socialt, etiskt och säkert sätt. Skolans styrdokument säger att skolan skall utbilda demokratiska världsmedborgare, vi håller med!

#linedu

Varje dag bubblar det av nyfikenhet och uppfinningsrikedom i vår svenska skola. Under åren har ett community växt fram i Sverige som vi är stolta över att vara en del av och som vi inte vore någonting utan. Ett nätverk av pedagoger som tillsammans kultiverar den nyfikenhet och det nyskapande som ska ta vårt land in i framtiden.

Vi vet att vi är starkare tillsammans. När vi delar idéer växer vi starkare. När vi utmanar varandra rör vi oss framåt!

"Lin har vuxit från en liten idé om förändring till ett stort community av pedagoger som tillsammans vill utveckla svensk skola."

- Josef Lind, grundare och vd, Lin Education

Lärande i rörelse

Vi vill utveckla en skola i rörelse. En skola som är en del av samhället, där eleven, lärandet och utvecklingen står i fokus, sker på riktigt, hela tiden och överallt.

Uppmuntra nyfikenhet

Vi vill utveckla en skola som bejakar elevernas naturliga nyfikenhet och där tekniken möjliggör nya lärformer och engagemang i världsklass.

Drivande samhällskraft

Vi vill utveckla en skola som befinner sig före den digitala utvecklingen i samhället och driver pedagogiken i de omkringliggande nätverken, både de sociala, professionella och digitala.

Erfarenhet och forskning

Med hjälp av vår mångåriga erfarenhet vill vi dela med oss till resten av skolsverige. Genom relevant forskning tar vi spjärn för att hjälpa skolan att utvecklas in i framtiden.

Har du frågor?
#omoss-video { object-fit:fill; }