Om oss

Lediga jobb

Vill du göra skillnad tillsammans med oss? Vi växer snabbt och letar alltid efter nya kollegor att utvecklas tillsammans med. Kanske är det dig vi söker?

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?

Vi har vuxit från ett litet källarbolag med stora ambitioner till ett gäng på 120 personer som vill förändra världen. Vill du vara med på vår spännande resa framåt? Här lägger vi upp de tjänster som är sökbara, men vi letar alltid efter nya linare så tveka inte att skicka in en spontanansökan.

Just nu söker vi...
Just nu har vi inga annonser ute

Möt några Linare:

"Jag ser till så att avtalsuppföjning sker och att alla delar som Lin levererar funkar och flyter på. Jag tycker att jag har världens bästa jobb. Jag trivs med alla bitar, framförallt alla relationer man får - både internt och externt."

- Martin Jagbrant, Key Account Manager

"Det bästa med mitt jobb är att man utmanas hela tiden i att vara kreativ tillsammans med andra människor och se till att utveckla någonting som är väldigt viktigt för svensk skola."

- Johan Unosson, Pedagogisk processledare

"När jag kan se hos dem jag träffar att de får den där blicken av att något fallit på plats, då känner jag mig väldigt glad att jag fått vara med och inspirera och bidra."

-Christine Löthman, Pedagogisk processledare

"Jag hjälper kunder genom att lösa deras tekniska problem i organisationen. Det bästa med jobbet är att vi har väldigt högt i tak och att vi har roligt varje dag."

- Kenneth Mårtensson, Teknikkonsult Malmö

"Ibland dyker det upp något oväntat och då får jag försöka hitta lösningar genom att skruva på kalkyler,  så att det blir rätt för kunden. Det tycker jag är det roligaste som Order Manager."

- Carl Peterson, Order Manager

"Jag tycker att det är väldigt roligt när man får tillsammans med sina medarbetare hitta den unicitet, som kommunen verkligen behöver och efterfrågar och sedan kunna presentera det på bästa möjliga sätt i anbud."

- Johan Nilsson, Anbud och Hållbarhetsansvarig

"Jag ser till att allt flödesmässigt fungerar bra och effektivt i hela vårt företag."

-Niklas Lindblad, Produktägare Lina

"I min roll har jag mycket kontaktytor - allt från kunder till partners - det är något jag älskar. Bara det här med att alla människor fungerar och tänker på olika sätt tycker jag är jättespännande."

- Emma Lindberg, Marknadsansvarig

"Jag har jobbat här i snart 6 år. Det är som att jobba med sina bästa vänner eller sin familj varje dag..."

- Christian Eoyum, Service Göteborg

Har du frågor?
Fyll i din e-post så missar du inte våra nyheter och event!