Education

Våra partners

Vi är certifierade för de produkter och tjänster vi erbjuder och har ett tätt samarbete med Apple och Google. Vi arbetar också nära med andra ledande tillverkare av digitala verktyg, som Lenovo, HP och Acer.

Skräddarsy i er digitala resa

För att hålla hög klass är vi leverantörsoberoende och samarbetar idag med de största hårdvarutillverkarna på marknaden. Det innebär att vi tillsammans kan skräddarsy er digitala resa, utifrån era behov och önskemål, inte tvärtom. Som återförsäljare vill vi alltid prata med andra leverantörer för potentiellt samarbete med oss.

Vill du veta mer? Kul - kom gärna förbi på en kaffe eller kontakta oss nedan.

Kontakta oss

Några partners vi arbetar med:

Apple

Vi är en Apple Authorised Education Specialist. Det innebär att din skola kan ta del av hela Apples ekosystem: Verktyg, Innehåll, Service och Support. I det fall enheten gått sönder, har vi även en egen verkstad som säkerställer att din Mac eller iPad repareras på rätt sätt. På så sätt säkerställer vi att ni kan fokusera på det ni är bäst på, d.v.s lärandet och eleverna.

Lin Education har lång erfarenhet av att utbilda i Apples tjänster och verktyg och certifierade som:

 • Apple Teacher
 • Apple Education Trainer (AET)
 • Apple Product Professional
 • Apple Distinguished Educator (ADE)

Google

Vår status som Google for Education Premier Partner och Google Cloud Partner ger oss möjlighet att hålla en nära dialog med Google. Detta möjliggör att ni, tillsammans med oss, kan få de bästa förutsättningarna på din skola med Googles tjänster och verktyg. Lin Education är också - en av få i Europa - certifierade som Googles professionella utvecklingspartner. Vi har lång erfarenhet av utbildning i Googles olika tjänster, samt vägledning i digital didaktisk design med Googles lösningar.

Med vårt starka team av Google for Education-administratörer och Chrome Deployment-specialister erbjuder vi:

 • Enklare, lokal administratörsutbildning
 • ‍Komplexa implementationer, integrationer och migrationer
 • Övergripande ansvar för implementeringar och verksamheter
 • Rådgivande uppgifter som kurser, workshops och deltagande iklassrumsundervisning
 • Utbildning i personuppgiftslagen och GDPR

Microsoft

Vi är Microsoft Educational Partner och Microsoft in Education Global Training Partner. Med en unik expertis och kunskap om tjänsterna, så kan vi hjälpa till med utbildning i användningen av Microsofts produkter. Flera av våra pedagogiska processledare har utbildningsintyg i till exempel Microsoft Office 365. Hos oss inkluderar följande certifieringar:

 • Microsoft in Education Global Training Partner
 • Certified Microsoft Innovative Educator
 • Creative Coding Through Games And Apps
 • Certified Minecraft Trainer

Acer for Education

Acers avancerade maskinvaruportfölj och innovativa lösningar ger elever och lärare de verktyg de behöver idag för att stödja inlärningsprocessen i varje steg. Detta möjliggör utforskningen av alla ämnen, i alla situationer och till och med utanför klassrumsväggarna. I Acers verktygsportfölj ingår bland annat bärbara datorer, bärbara Chromebook-datorer, stationära datorer, surfplattor, bildskärmar och projektorer. Alla deras produkter är utformade för att stödja dynamiska och interaktiva inlärningsmiljöer.

HP

Vi är är en godkänd medlem av HP Partner First-programmet och kvalificerar sig som HP Partner First Platinum Partner. HP tillhandahåller teknik som både maximerar inlärningsresultat och minimerar ägandekostnaden. De hjälper dig att förbättra undervisningskvaliteten genom hela skolsystemet, erbjuder en säker onlinemiljö för elever och effektiviserar teknikanvändningen i klassrummet. HP tillhandahåller nya lösningar för elevernas inlärning och lärarnas undervisning.

Lenovo

Vi är certifierade som PC Partner Platinum hos Lenovo. Från kraftfulla stationära datorer till bärbara laptops, från tablets för unga studenter till arbetsstationer för lärare. Lenovo har en serie av robusta, tillförlitliga enheter som gör det enkelt att integrera innovativa metoder i din skolas läroplan. Lenovos datorer är effektiva verktyg som hjälper dem att förbättra studieresultat samt öka effektiviteten såväl i som utanför klassrummet.

Asus

Asus har 30 års erfarenhet i IT-branschen och är dedikerade till att skapa produkter för dagens och morgondagens smarta liv. Det här märks speciellt i deras produkter, som är utvecklade för lärare och elever. Deras smarta verktyg är specialanpassade för intensivt användande både i och utanför klassrummet. Asus produktportfölj omfattar bärbara och stationära datorer, smartphones och ett brett utbud av nätverksprodukter och komponenter.

Jamf

Jamf sätter standarden för Apple-MDM. Vi har det du behöver, oavsett om du arbetar i ett mindre företag eller en växande organisation. Apple-enhetsregistrering (tidigare Apple-DEP) i kombination med Jamf sparar tid och gör användarna självgående.

Tech Data

Tech Data utgör en viktig länk i ekosystemet för teknik genom att fortlöpande tillgodose världens  behov av tekniska lösningar. Tech Datas omfattande end-to-end utbud av produkter, tjänster och lösningar, specialistkunskaper och insikt kring ny teknik gör det möjligt för våra partners i kanalen att marknadsföra de produkter och lösningar som behövs världen över för att kommunicera, växa och utvecklas.

Showbie

Showbie är en lättanvänd app anpassat efter alla inom skolan. Showbie kombinerar alla viktiga verktyg för läxor, feedback och kommunikation. Appen håller dig och dina elever på samma sida, oavsett om du använder din iPad, iPhone eller i stort sett alla datorer eller enheter med internetanslutning. Detta innebär mindre tid att kämpa med din tekniska installation och mer tid för undervisning och lärande.

Lightspeed

Lightspeed hjälper skolor och företag att arbeta smartare, fatta datadrivna beslut och skapa bästa möjliga upplevelsen för er. Denna filosofin har de haft sedan dag 1 och lever fortfarande vidare igenom allt de gör.

Loops Education

Loops Education har som mål att göra lärande mer tillgängligt för alla, vilka de än är och vart de än befinner sig. Genom breda kunskaper kring teknik och pedagogik har de kunnat bygga Loops - ett nyskapande digitalt verktyg som gör detta möjligt.

Har du frågor?
Fyll i din e-post så missar du inte våra nyheter och event!