Tjänster

Vi är länken mellan IT och verksamhet

Genom vår breda tekniska expertis hjälper vi er att fylla luckan mellan er IT-enhet och skolans pedagogiska verksamhet. På så sätt kan ni arbeta effektivare och mer fokuserat tillsammans.

Vi är experter på verksamhet och IT

Vi har utvecklat skolor och kommuner i över tio år. Genom det nära samarbetet med pedagoger och IT avdelningarna har vi lokaliserat ett behov av teknisk kompetens mellan de två parterna. Vi hjälper er med att fylla luckan mellan er IT-enhet och skolans pedagogiska verksamhet. På så sätt kan ni arbeta effektivare och mer fokuserat tillsammans.

Följande fyra områden förklarar hur vi jobbar på Tech Solutions. Om du hellre vill ha en direktkontakt kan du maila oss nedan.

Våra kompetensområden

Vi har samarbetar med de största aktörerna på marknaden. Våra tekniska konsulter har de certifieringar som krävs för att kunna implementera Google, Apple och Microsoft produkter och tjänster.

Tjänster vi kan hjälpa er med

+ First, second och onsite support.
+ Incident, problem och Third party management
+ IT fullfilment
+ Improvement
+ Solutions Architechture
+ GDPR, RSA, PuB-avtal
+ Provisioning med AD eller connectors och SSO

Tekniska utbildningar

Vi håller utbildningar i: G Suite, Chrome, Admin, Deployment, Apple, MDM, DEP, VPP, ASM.

Vi har även kostnadsfria onlinekurser för dig som föredrar att utbilda dig utanför kontorstiderna.

Produkter vi erbjuder

+ G Suite
+ Chrome: book, box, bit, Jamboard
+ Apple, MDM, DEP, VPP, ASM
+ Lightspeed Systems Management
+ Cloudready cool
+ Overdrive.io
+ Amplified IT Gopher Centipede

Saknar ni teknisk kompetens på er skola?

Med vår långa erfarenhet inom svensk skola har vi sett ett glapp av teknisk kompetens mellan den pedagogiska verksamheten och IT-avdelningen. Vi vill fylla denna lucka så att ni kan fokusera på er profession och arbeta effektivare och mer fokuserat tillsammans.

Med över 10 års erfarenhet av att digitalisera verksamheter utifrån verksamhetsnytta och behov får ni en partner som har både teknisk kompetens och väl förankrad verksamhetsförståelse. Detta ger er stöd i att ta kloka strategiska beslut och hålla en stabil och operativ drift som effektivt stödjer er på kort och lång sikt i små som stora projekt.

Alla våra medarbetare har de ackrediteringar och certifieringar som behövs för att kunna både lösa och kvalitetssäkra era projekt. Vi utmanar er gärna till förändring och tillsammans skapar vi hållbara mål och strategier för just er verksamhet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vårt tjänsteutbud

Vi är din resurs mellan IT och verksamhet. Effekterna av beprövad erfarenhet, kompetens och resurser gör skillnad kring digitalisering av verksamheten med stöd av IT. Nedan listar vi några av de områden vi kan hjälpa er med:

+ Taktiskt team med fyra nyckelpersoner, 20 specialister inom verksamhet och IT.

+ Fokusområden Service och support.
- First-, second-, third-line support och on site service
- Incident-, problem-, change- och Configuration management
- Strategi, design, trendspaning och nätverkande.

+ Långsiktighet och hållbarhet i kundkultur.

+ Vi är tillverkar- och leverantörsoberoende samtidigt som vi är strategiska partners till Google Microsoft och Apple.

+ Vi finns på fyra orter med täckning för hela Sverige.

+ Vi har auktoriserade serviceverkstäder i Stockholm, Malmö och Göteborg. Det innebär att vi kan hjälpa er att reparera era enheter oavsett var i landet ni befinner er.

Vill du veta mer om våra olika Service och supportområden? Läs mer nedan eller kontaka oss så berättar vi mer.

Vi har flera samarbetspartners

Med oss får ni en plattformsoberoende partner med en djup förståelse för er verksamhet och uppdrag. Som plattformsoberoende experter med mycket höga ackrediteringar och certifieringar hos tillverkare får ni med oss en partner som både löser problem eller kvalitetssäkrar projekt och samtidigt utmanar tillverkare och verksamhet till att nå bortom målen och arbeta med hållbara strategier.

Tekniska utbildningar

Vi har ett arv av att alltid sätta kunden i centrum. Det innebär att vi sätter era verksamhetsbehov i fokus istället för att utgår från generella modeller. Med över 1000 utbildningsinsatser per år har vi skaffat oss en bred kompetens och kunskap kring vad skolor och kommuner efterfrågar. Därför tar vi tillsammans med er fram den bästa lösningen för just er verksamhet.

Det som gör oss unika är att vi är certifierade utbildare med ena foten i verksamheten och den andra hos IT. 
Det ger er en resursstark partner med stor kompetensbredd. Vi genomför utbildningarna så att de passar er förväntan och når önskade mål.

Fakta kring våra utbildningar
+ Vi genomför över 1000 utbildningsinsatser årligen.
+ Med flest certifierade utbildare i Sverige har vi stor kapacitet.
+ Vi är exklusivt utsedda av Google som Profesional Developer Partner i Sverige.
+ Vi kan hjälpa er med flertalet med metoder och modeller som anpassas till förutsättningarna.

Vill du läsa mer om vilka utbildningar vi kan erbjuda? Se nedan.

Produkter som ökar nyttan

Vi ser alltid utveckling som en möjlighet till förbättring. Genom en holistisk syn på produkter vet vi att deras främsta uppgift är att effektivisera, inspirera och öka nyttan i det sammanhang de används i.  

För att kunna erbjuda innovativa lösningar till skola och kommun ser vi det självklarhet att ligga i framkant kring trendspaning på kort och lång sikt. Med oss får ni en utvecklingspartner som är både nyfiken och pragmatisk. 

Exempel på vårt spetsutbud:
Hårdvara
+ Jamboard en fantastisk nyskapande miljö för Whiteboards framtagen av Google bestående av tjänsten som möjliggör i stort sett platttformsoberoende hårdvara.  Tjänsten är kollaborativ och ingår i G Suitemiljön, Hårdvaruplattformen kan vara allt från Googles egen produkt Jamboard till traditionella Interaktiva tavlor, Chromebooks, datorer, iPads eller andra typer av touch-enheter.

+ Promethean IFP
+ Digital Sign

Administration
+ Cloudwise (flera produkter)
+ Amplified IT (Gopher m.fl)
+ LSSM
+ Jamf

För lärare/elever
+ LSSM
+ Jamf
+ Cloudwise (flera produkter)

Kontakta oss gärna så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er!

Missa inte vår Tech Solutions kampanj!

Vid köp av Chrome-licenser ingår driftssupport från av våra Google experter. Nu kan du skaffa support eller utbildning på plats för din verksamhet!

Vill du veta mer?
Fyll i din e-post så missar du inte våra nyheter och event!